کسب عنوان سومی دانشجوی واحد دورود در مسابقات جهانی
[10 آبان 1395 ساعت 08:23] اخبار دانشگاه > کسب عنوان سومی دانشجوی واحد دورود در مسابقات جهانی

کسب عنوان سومی دانشجوی واحد دورود در مسابقات جهانی

برومند اصلان دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود موفق به کسب عنوان سومی مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان جهان شد.

به گزارش آنا، رقابت هاي كشتي فرنگي قهرماني دانشجويان جهان به مدت دو روز در شهر كروم تركيه برگزار شد.

در وزن 71 کیلوگرم این مسابقات ، برومند اصلان که در دور اول با قرعه استراحت روبرو بود در دور دوم مقابل کشتی گیر آلمانی با نتیجه 7 بر صفر پیروز شد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی مقابل نماینده کشور قزاقستان با نتیجه 5 بر 2 شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت. اصلان در این دیدار مقابل کشتی گیری از کشور اوکراین با نتیجه 6 بر 4 به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.

در نظر است درمراسمی که به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار می شود ضمن استقبال از این کشتی گیر ، تجلیل و قدردانی صورت پذیرد.

نماینده آنا واحد دورود