استقبال از دانشجوی افنخارآفرین واحد دورود در مسابقات جهانی
[16 آبان 1395 ساعت 15:43] اخبار دانشگاه > استقبال از دانشجوی افنخارآفرین واحد دورود در مسابقات جهانی

استقبال از دانشجوی افنخارآفرین واحد دورود در مسابقات جهانی

در مراسمی با حضور مسئولین شهرستان دورود ، مراسم استقبال از برومند اصلان دانشجوی رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود که موفق به کسب عنوان سومی مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان جهان شد برگزار گردید .

به گزارش آنا، مراسم استقبال از برومند اصلان با حضور امام جمعه ، فرماندار، مدیریت آموزش و پرورش ، مسئولین اداره ورزش و جوانان ، پیشکسوتان ورزشی و مدیران و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود  در سالن آمفی تئاتر این واحد برگزار شد.

دکتر قربانی رییس واحد دورود در ابتدای مراسم ضمن سپاسگزاری از مسئولین شهرستانی به جهت حمایت از ورزشکاران و قهرمانان ، به دستاوردهای ورزشی دانشجویان و کارکنان واحد دورود اشاره نموده و افزود: کسب عنوان نایب قهرمانی مسابقات کشوری تیم فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی واحد دورود ؛ کسب عنوان اول مسابقات فوتبال دانشجویان، کسب عناوین قهرمانی و نایب قهرمانی تیم های کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان و ... از حمایت و توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه مدیران آن به مقوله ورزش حکایت دارد.

در این مراسم فرماندار واحد دورود نیز ضمن تبریک این افتخار آفرینی ، زمینه را برای کسب موفقیت های مشابه در شهرستان هموار دانست و به کسب عناوین مختلف قهرمانی توسط جوانان  دورودی در عرصه های مختلف ورزشی اشاره کرد.

خاطر نشان می سازد رقابت هاي كشتي فرنگي قهرماني دانشجويان جهان به مدت دو روز در شهر كروم تركيه برگزار شد.در وزن 71 کیلوگرم این مسابقات ، برومند اصلان که در دور اول با قرعه استراحت روبرو بود در دور دوم مقابل کشتی گیر آلمانی با نتیجه 7 بر صفر پیروز شد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی مقابل نماینده کشور قزاقستان با نتیجه 5 بر 2 شکست خورد و به دیدار رده بندی رفت. اصلان در این دیدار مقابل کشتی گیری از کشور اوکراین با نتیجه 6 بر 4 به پیروزی رسید و صاحب مدال برنز شد.

در پایان مراسم نیز  لوح تقدیر و هدایایی توسط مسئولین شهرستانی و دانشگاهی به برومند اصلان اهدا و از زحمات وی و مربی ایشان آقای خسرو یاراحمدی تجلیل و قدردانی شد.

نماینده آنا واحد دورود