شرکت دانشگاهیان واحد دورود در راهپیمایی سیزده آبان ماه
[16 آبان 1395 ساعت 15:45] اخبار دانشگاه > شرکت دانشگاهیان واحد دورود در راهپیمایی سیزده آبان ماه

شرکت دانشگاهیان واحد دورود در راهپیمایی سیزده آبان ماه

اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود همزبان و همدل  با مردم غیور و ولایتمدار شهرستان دورود همزمان با فرارسیدن 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، با حضور گسترده خود در راهپیمایی بار دیگر با آرمان‌های نظام مقدس اسلامی تجدید میثاق کردند..

به گزارش آنا ؛ سیزدهم آبان ماه، در تاریخ ایران روزی سرنوشت ساز و به یاد ماندنی و در بردارنده حوادث بزرگی در سه برهه تاریخی از عصر معاصر است که در زوایای مختلف آن، مقاومت، پایداری و ایستادگی در برابر استکبار جهانی مشهود بوده و رخدادهای تاریخ ساز این روز سبب شد تا مهر بطلانی بر دخالت های «شیطان بزرگ» بر مقدرات ایران زده شود.

همزمان با فرا رسیدن 13 آبان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، احاد مختلف مردم شهرستان دورود به همراه دانش‌آموزان، بسیجیان، طلاب، روحانیون و دانشجویان و دانشگاهیان با حضور گسترده خود در راهپیمایی بار دیگر با آرمان‌های نظام مقدس اسلامی تجدید میثاق کردند.

در این راهپیمایی پلاکاردهای با موضوع مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، خامنه‌ای خمینی دیگر است ولایتش ولایت حیدر است به چشم می‌خورد.

اقشار مختلف مردم از پیر و جوان، دانش‌آموز و دانشجو در راهپیمایی 13 آبان ماه شرکت کردند تا بار دیگر از آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران دفاع کنند و به کشورهای بیگانه بفهمانند که کشور ایران زیر بار ظلم و زور نمی‌رود.

امام جمعه دورود در جمع شرکت کنندگان در راهپیمایی سیزده آبان گفت: دشمنان بدانند که ملت ما بیدار است و تمام توطئه ها علیه جمهوری اسلامی را رصد و نقشه ها را می بینند و حرکتی که امروز با حضور در راهپیمایی سراسر کشور در مبارزه با استکبار شکل گرفته است نشان از دقت نظر و رصد توطئه های دشمن توسط ملت می باشد.

حجت الاسلام حقیان امام جمعه دورود با اشاره به اقتدار جهموری اسلامی ایران و قدرت نمایی آن در منطقه افزود: قرار گرفتن ایران به عنوان قلب اقتصاد جهان و وجود تنگه هرمز به عنوان شاهرگ این قلب اقتصادی و همسایگی ایران با اتحاد جماهیری شوروی سابق باعث جلب توجه امریکایی ها شد و آمریکای ها با توجه به این شاخصه ها و مختصات خاص توجه ویژه ای به ایران داشتند و در زمانی که شنیدند منطقه رقابت بین انگلیس و روس بود و در سال 1362 با شعار عدم مداخله به امور داخلی و به بهانه ابادانی و خدمت به مردم ایران وارد کشور شدند و آرام آرام ایران به یک آشیانه امن به منظور تامین منافع امریکایی ها تبدیل شد.

وی به تلاش های آمریکا برای بازگشت به کشور بعد از پیروزی انقلاب اشاره کرد و افزود: بعد از پیروزی انقلاب و بعد از اینکه منافع آنها به خطر افتاد به فکر تسخیر ایران افتادند و با توجه به هم خوانی و هم صحبتی با دولت موقت شروع کردند به مذاکرات برای بازگشت به ایران، که اوج این مذاکرات در کشور الجزایر بود  که باعث نارضایتی مردم انقلابی ایران و مخصوصا قشر دانشگاهی و فرهنگیان شد و به همین منظور در شهرهای مختلف کشور از جمله تهران اعتراضاتی در خصوص این مذاکرات پنهانی و دخالت امریکا در کشور شروع شد.

ایشان در ادامه افزود: اعتراضات دانشجویان پیرو خط امام نسبت به این مذاکرات و دخالت های آمریکایی ها منجر به تسخیر لانه جاسوسی آنها شد.همان اقدامی که رهبر انقلاب ضمن تایید این حرکت استکبار ستیزی دانشجویان،آن را به عنوان انقلاب دوم معرفی کردند.

در پایان مراسم نیز قطعنامه  راهپیمایی سیزدهم آبان ماه قرائت و شرکت کنندگان با ندای الله اکبر در هر بند ، حمایت خود را از انقلاب اسلامی و رهبر فرزانه اعلام داشتند.

نماینده آنا واحد دورود