برگزاری مراسم 16 آذرماه روز دانشجو در واحد دورود
[18 آذر 1395 ساعت 08:59] اخبار دانشگاه > برگزاری مراسم 16 آذرماه روز دانشجو در واحد دورود

پیشنهاد رییس واحد دورود  در  مراسم روز دانشجو  :

همکاری مشترک واحدهای دانشگاهی و مراکز آموزشی شهرستان  در زمینه های علمی و تحقیقاتی

مراسم گرامیداشت 16 آذرماه ، روز دانشجو با حضور فرماندار ، فرماندهی نیروی انتظامی و سپاه پاسداران ، ریاست آموزش و پرورش، مدیریت شبکه بهداشت ، شهردار و اعضای شورای شهر ، مدیران دانشگاهها و مراکز آموزشی ، مسئولین شهرستانی و با استقبال پرشور دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزشی شهرستان دورود در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی واحد دورود ، در ابتدای این مراسم ، دکتر سید حسین قربانی ، رییس واحد دورود، در این همایش که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود با حضور جمعی از دانشجویان واحدهای آموزش عالی این شهرستان برگزار شد، ضمن گرامی داشت 16 آذر و روز دانشجو، اظهار داشت: در راستای فرمایش مقام معظم رهبری و نامگذاری سال 1395 به عنوان" سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل " دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود فعالیت های شاخصی را در این زمینه انجام داده است که موفقیت مرکز رشد واحد در تولید و ارائه محصولات دانش بنیان و نیز استفاده بهینه از منابع موجود در بحث اخذ مجوز آزمایشگاه همکار استاندارد از آن جمله است.

وی افزود: با توجه به تجربه برگزاری موفق همایش ها و مناسبت های مشترک توسط واحد های دانشگاهی و مراکز آموزشی شهرستان ، انتظار می رود در زمینه فعالیت های علمی و پژوهشی نیز این همکاری ها ادامه یابد و مرکز رشد واحد دورود آماده همکاری و ارائه خدمت به تمامی واحد های آموزشی و همشهریان دارای ایده و خلاقیت می باشد.

وی در ادامه ضمن اشاره به بدعهدی دولتمردان آمریکا در خصوص توافق هسته ای اظهار داشت : جهانیان بدانند جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه عداوت ها و ریاکاری طرف مقابل ، با تبعیت از تعالیم ارزشمند و نورانی اسلام به تعهد و وفای به عهد خود حتی با دشمنان پایبند است ولی دنیا هر گونه رفتار و بدعهدی آنها را نظاره و قضاوت خواهد نمود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود خاطرنشان کرد: نیاز است دانشجویان عزیز در قالب تشکل های اسلامی و سیاسی ، فعالیت های بیشتری را نیز در عرصه های اجتماعی و جامعه شهری از خود نشان دهند.

ماشاءالله نعمتی ، فرماندار دورود نیز ضمن گرامیداشت 16 آذر و تبریک روز دانشجو، اظهار داشت: این روز  یک رویداد و واقعیت تاریخی است که یادآور خروش و استکبارستیزی دانشجویان در ایران اسلامی است.

وی افزود: دانشجو باید منتقد باشد و در کلیه امور انتقاد و راهکار خود را به شکل منطقی و در فضایی آرام و همدل ارائه دهند تا کاستی ها و نواقص برطرف شود. دانشجو نقش ارزنده‌ای در هر جامعه ایفا می‌کند و لذا باید موردتوجه قرار گیرد چراکه افق‌های پیش روی دانشجویان پر امید است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان ، با اشاره به اقدامات انجام شده توسط دولت خدمتگزار در سطح شهرستان دورود  یادآور شد: عدم وجود برنامه ریزی در بسیاری از امور موجب می شود ضمن عدم تحقق یک موضوع ، پتانسیل لازم برای انجام کارهای دیگر به هدر برود.در شهرستان دورود نیز این موضوع صدق می کند هرچند به استناد مرکز آمار ایران ، دولت تدبیر و امید ظرف مدت سه سال تورم را تک رقمی کرد و آرامش را به بازار برگرداند.

این مقام مسئول با ارائه برخی آمار در حوزه های اقتصادی ، اجتماعی ، بهداشتی و ... اضافه کرد :  دولت توانسته است خدمات شایانی را به مردم ایران اسلامی ارائه دهد ولی بدون شک نقایصی وجود دارد که باید اندیشمندان و صاحبنظران و دانشگاهیان از طریق مناسب و با انتقاد سازنده در جهت رفع آنها به دولت و مسئولین کمک شود. وی طرح تحول نظام سلامت را یکی از بزرگترین دستاوردهای دولت عنوان کرد و افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی هیچگونه زیرساختی در شهرستان دورود در زمینه بهداشت و درمان ایجاد نشده که از چشم منتقدین دور مانده است اما در این سه سال اقدامات خوبی در این بخش صورت گرفته است.

ایشان با اشاره به تصویب طرح تحریم های ایران در کنگره آمریکا و موضوع برجام ، همدلی ، همزبانی و همسویی رهبری ، ملت و دولت را بالاترین و ارزشمندترین نقطه تعامل و تقابل در برابر دشمنان دانسته و عنوان کرد: در این موضوع مقام معظم رهبری ، مجلس ، دولت و مردم همراستا و هماهنگ  اعلام موضع کرده و آماده هر گونه اقدام متقابل هستیم هرچند یک کشور به تنهایی نمی تواند یک قرارداد بین المللی را نادیده بگیرد.

فرماندار دورود با بیان این که در سه سال اخیر در بخش پیشرفت های علمی کشورمان 4 پله صعود داشته است ادامه داد: ایجاد مراکز دانش بنیان،مراکز استاندارد سازی،مراکز رشد در دانشگاه ها از جمله اقدامات قابل توجه دولت در بخش علمی و پژوهشی کشور بوده است به طوری که کشور در ایجاد پارک های علم و فن آوری در میان کشورهای اسلامی 21 درصد رشد داشته است.

همچنین در اين مراسم دو تن از دانشجویان به نمایندگی از تشکل های سیاسی و بسیج دانشجویی به بیان برخی موضوعات و مشکلات پرداختند و از دانشجويان ممتاز دانشگاهها و مراکز آموزشی شهرستان دورود  در زمینه های مختلف آموزشی،پژوهشی ، فرهنگی و ورزشي  با اهداي جوايزي تقدير به عمل آمد.

خبرنگار آنا واحد دورود