برگزاری تریبون آزاد دانشجویی
[23 اردیبهشت 1396 ساعت 12:21] اخبار دانشگاه > برگزاری تریبون آزاد دانشجویی

برگزاری تریبون آزاد دانشجویی با موضوع «انتظارشما از رئیس جمهورآینده چیست؟؟» در واحد دورود

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دورود و با همکاری معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه، تریبون آزاد دانشجویی با موضوع «انتظارشما از رئیس جمهورآینده چیست؟؟» در تاریخ بیستم اردیبهشت ماه 1396 در محوطه این واحد دانشگاهی برگزار شد.

دکتر رئوف معاون دانشجویی و فرهنگی واحد دورود در گفتگو با خبرنگار آنا ، ضمن اعلام این خبر افزود: این تریبون در راستای نزدیک شدن به دو انتخابات مهم ریاست جمهوری و شورای شهر و روستا به درخواست بسیج دانشجویی دانشگاه  برگزار شد تا مطالبات و خواسته های دانشجویان که قشر آینده ساز کشور است بیان شود.

در این تریبون، دانشجویان ضمن اعلام مواضع خود در خصوص هر کدام از نامزدهای انتخابات پیش رو، در رابطه با موضوعات مختلفی از جمله انتخابات ریاست جمهوری؛ باید ها و نباید ها، ویژگی های رئیس جمهور، تبلیغات ریاست جمهوری؛ اولویت های دولت آینده در زمینه اقتصاد، سیاست ، فرهنگ وانتظارات دانشجویان از رئیس جمهور آینده به بیان نظرات خود پرداختند.

محمد زنديه شيرازي

نماينده خبرگزاري آنا